محل تبلیغات شما

نشاط و شادمانی، یکی از اصلی‌ترین نیازها و تمایلات روحی و فطری انسان است که در سایر جنبه‌های حیاتی وی نقش مؤثری ایفا می‌کند. شادی مفهومی روان‌شناختی است که ترکیبی از افزایش عاطفه مثبت و کاهش عاطفه منفی است. از منظر روانشناسی شادی به عنوان یک معیار اصلی در تشخیص سلامت روانی افراد محسوب می‌شود و افزایش دهنده آگاهی، خلاقیت و فعالیت فرد، تسهیل‌گر روابط اجتماعی و موجب حفظ سلامت و افزایش طول عمر افراد است.

محققان عوامل متعددی را در به‌وجود آمدن و پایدار ماندن شادی موثر دانسته‌اند از جمله آن‌ها می‌توان به برقراری و حفظ روابط بین فردی منسجم و داشتن تماس اجتماعی مداوم و پایدار، ازدواج و زندگی شویی، مذهب و معنویت، بخشایش، ثروت و پول، عوامل زیست محیطی چون آب و هوا و موقعیت جغرافیایی، وضعیت جسمانی، اوقات فراغت، رضایت شغلی، تحصیلات، سن و بسیاری دیگر. بنابراین شادی» را نمی‌توان امری مادی دانست و به عبارت دیگر؛ امور شادی‌آور می‌توانند هم مادی و هم معنوی باشند، اما خود شادی همواره امری معنوی و واکنش توأم با رضایت انسان در مقابل اتفاقات پیرامون است.

از آنجا که دین اسلام به تمام نیازهای و ابعاد روحی و جسمانی بشر توجه داشته، این موضوع را نیز مورد توجه قرار داده است. وجود آیات متعدد در قرآن کریم، سخنان پیامبر(ص) و احادیث و روایات منقول از ائمه معصومان(ع) حاکی از اهمیت موضوع شادی در اسلام است. حضرت علی (ع) می‌فرماید: شادی انسان از به‌دست آوردن چیزی است که هرگز آن را از دست ندهد.

 گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا،

زنگ تفریح ،زنگ شادی

آیا ساختن مدرسه شاد فقط شعار است یا واقعی هم می تواند باشد.

ترسیم شادی در راستای تکامل در قرآن

شادی ,امری ,معنوی ,افزایش ,انسان ,رضایت ,است که ,و افزایش ,با رضایت ,و واکنش ,است از

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دین و انقلاب اسلامی مدرسه حرریاحی